.

23.1.2013

Stella ja ruusu

Kirppiskäynnillä löytyi myös eilen postaamani Miranda-kynttiläjalan lisäksi Arabian lautasia, jotka muutaman hakukonekyselyn perusteella saivat nimekseen Stella. Tämä sarja on ilmeisesti ollut tuotannossa jossain vaiheessa 60-luvulla. Stellasta minulla tuli ensimmäisenä mieleen Sarjattoman metsäkuviointi, vaikka se ei sama olekaan. Stellan graafinen kuvio henkii kuitenkin jotakin samaa kuin Sarjattoman viivoitus.




















































Valkoiset ruusut nuokkuvat maljakossa. Ruusu on kyllä kaunis ihan nupusta siihen hetkeen asti kun terälehdet putoilevat.


12 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt kauniin lautaslöydön, voi yhdistellä kovinkin monenlaisiin astioihin. Ovatko nuo pullatassi- vai ruokalautaskokoa? Kuviossa on samaa henkeä ja tyyliä kuin Sarjattoman nuolikuviossa. Pidän siitä kun otetaan vaikutteita vanhasta hyvällä tavalla (suora kopiointi on ärsyttävää), Sarjattomassa se on onnistunut mielestäni erityisesti lasissa; sen jalkarakenteessa ja nuolipintakuviossa.

    Ruusu on aina kaunis, erityisesti valkoinen, tosin melkein mikä tahansa kukka on minusta kaunis valkoisena, mutta ruusu on.. noh ruusu. :)

    Osanottoni pitkäaikaisen perheenjäsenen menetyksen johdosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä Stellat ovat pullakokoa (mistä tulikin mieleen, että jääkaapissa on vuoden eka laskiaspulla!). Mulla on muutama Sarjattoman muki metsäkuviolla, joten niidenkin kanssa nämä passaavat nyt yhteen.

      Joo, se Sarjattoman lasi on kaunis sekä kirkkaana, että harmaana. Tahtoo, tahtoo kanssa jossain vaiheessa sellaisia :)

      Kiitos osanotosta ♥

      Poista
  2. enpä oo ennen nähnkään noita lautasia ! Kauniit ! Mä muuten käytän vielä usein ruusunterälehdet kaunistukseksi esim. kylpyyn tai kuivatettuna purkkiin tai kynttilän juurelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Ruusun kauneus jatkuu vielä sinne irtonaisiin terälehtiinkin asti. Kylpyyn en ole muuten koskaan kokeillut. Pitäisi varmaaankin!

      Poista
  3. Moikka,
    Kivoja kuvia -- noi lautaset on ihanat. Nyt tuli hirveä hinku kirppikselle:))
    Terkkuja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onni on, kun joskus kirppikseltä löytää jotain tosi kivaa :)

      Kiitos terkuista, ja tästä bongana terkut takaisin myös sinne!

      Poista
  4. Kivan näköiset lautaset! Hieno löyty :)

    VastaaPoista
  5. Stellaa olen saanut äidiltäni, niiden kahvikupit ovat rikkoutuneet ajat sitten mutta lautaset ovat jäljellä. Stellan kuppi oli kai vähän huonoa designiä, se oli ensinnäkin aika ohut eli herkkä kolhuille, toisekseen se oli semmoisen mallinen että kuppi kaatui herkästi (kapea pohja ja ylöspäin levenevät reunat) ja varmasti siinä muuten myös kahvi jäähtyi nopeasti. Tassit on jäljellä. Pullalautasiahan ei ole koskaan liikaa vai mitä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ei se pelkkä kiva kuvio tai muoto, vaan myös se hyvä design käytännöllisyyden näkökulmasta. Ilmankos näitä ei ole hirveästi vataan tullut, jos kupposet ovat olleet herkästi rikkoutuvia.

      Pullalautasissa löytyy! :)

      Poista
  6. vautsi, empäs ole koskaan törmännykkää tuollaseen sarjaan ! :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...